Miroslav Aleksic Politicar

Search anything in this website.

Miroslav Aleksic Politicar. Osnivač je i predsednik Narodnog pokreta Srbije koji je u registar političkih stranaka upisan. Režirao svadbu zločinca Arkana i Cece.

Miroslav Aleksic Istinomer
Miroslav Aleksic Istinomer from www.istinomer.rs

Ipak ono što čini izvesni Miroslav Aleksić iz Trstenika čovek koji je sopstvenu stranku prodao Vuku Jeremiću i tako postao potpredsednik nečega što se zove Narodna stranka zaista je nečuveno - napisao je Vladimir Đukanović na svom fejsbuk profilu. Za ovu vest ne postoje komentari. View the profiles of people named Miroslav Aleksic.

Ona kaže da nije jedina i da postoji još pet.

Osumnjičeni se tereti u periodu od 2008. - Oduvek sam imao razumevanje da se u političkoj borbi mnogo toga upotrebi ponekad i van nekog fer-pleja. Join Facebook to connect with Miroslav Aleksic and others you may know. Miroslav Aleksić izneo nove dokaze o Jovanjici 2 VIDEO Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pokazao je novinarima sliku na kojoj se nekadašnji načelnik Uprave za obezbedjenje ličnosti i jedan od optuženih za slučaj Jovanjica 2 Milan Kendija zvani Kendi nalazi sa predstavnicima izvršne vlasti u Srbiji.