Miroslav Raduljica I Stefana Veljkovic

Search anything in this website.

Miroslav Raduljica I Stefana Veljkovic. Za ovu vest ne postoje komentari. Sjajna odbojkašica boravi u Poljskoj dok se iskusni košarkaš hvali novom vezom pišu domaći mediji.

Stefana Veljkovic
Stefana Veljkovic from ccra.agency

Srpska odbojkašica Stefana Veljković stavila je tačku na vezu sa košarkašem Miroslavom Raduljicom i odmah pronašla novu ljubav. Starleta o seksu sa Raduljicom. 3222 Followers 160 Following 120 Posts - See Instagram photos and videos from Stefana Veljković stefanaveljkovic_srbija.

Pojedini portali u Srbiji objavili su bombastičnu vijest da će se Stefana Veljković 25 i Miroslav Raduljica 27 uskoro vjenčati i da čekaju dijete.

Raskinuli Miroslav Raduljica i lepa Stefana Veljković Srebrni srpski olimpijci iz Rija posle dve godine nisu više zajedno. Osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 2018. Njih dvoje su se razišli krajem prošle godine ali ostali su u prijateljskim odnosimaUdaljenost ali i neslaganja u vezi uticali su da Veljkovića i Raduljica ne budu više zajedno. Sjajna odbojkašica boravi u Poljskoj dok se iskusni košarkaš hvali novom vezom pišu domaći mediji.