Miroslav Tuđman Kćeri

Search anything in this website.

Miroslav Tuđman Kćeri. Tuđman uz kojeg su bili supruga Ankica te sinovi Miroslav i Stjepan odmah je zatražio da nezvani gosti pokažu nalog i da se predstave jer mu imena trebaju zbog povijesti da se jednog dana zna tko mi je dolazio u kuću i pretraživao naše obiteljske stvari. Nera Kristina Tuđman unuka pokojnog predsjednika Tuđmana i kći Stjepana Tuđmana prije tri dana vratila je člansku iskaznicu HDZ-a zbog neslaganja s politikom vodstva stranke Odlazak je objavila na svom Instagram-profilu.

Dr Alemka Markotic Prakticna Katolkinja Koja Predvodi Borbu Protiv Koronavirusa U Hrvatskoj Bitno Net Val It Cast Tome
Dr Alemka Markotic Prakticna Katolkinja Koja Predvodi Borbu Protiv Koronavirusa U Hrvatskoj Bitno Net Val It Cast Tome from www.pinterest.com

Miroslav Tuđman kakvog su rijetki poznavali. Njegova majka Ankica odavno se ne pojavljuje u javnosti ima 94 godine a doživjela je da nakon muža sahranjuje i najstarijeg sina. Stjepan Tuđman s kćeri Nerom.

Stjepan Tuđman s kćeri Nerom.

Miroslav Tuđman jedini je član svoje obitelji koji je i nakon 21. 25 May 1946 31 January 2021 was a Croatian scientist and politician the son and eldest child of the first President of Croatia Franjo Tuđman. Vanja Morić te kćeri Nina i Ivana Tuđman svom voljenom Miri su rekle posljednje zbogom a uz njih su bili i njegov brat Stjepan sestra Nevenka mnoštvo prijatelja i kolega. Istaknuti hrvatski znanstvenik i političar dugogodišnji saborski zastupnik prof.